Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 11:07 5 830 22

Николай Михайлов разкри душата си за Николета Лозанова, Божинов, злобата и ревността (ВИДЕО)

  • николай михайлов-
  • левски-
  • николета лозанова-
  • валери божинов

За жалост всяка изминала година обкръжението около мен се намалява

Николай Михайлов разкри душата си за Николета Лозанова, Божинов, злобата и ревността (ВИДЕО) - 1

Вратарят на Левски и националния отбор Николай Михайлов говори пред БЛИЦ и за личния си живот. Днес ви предлагаме втората част от интервюто с него, в което той надигна леко завесата за връзката си с Николета Лозанова.

- Божинов напусна Левски, поддържате ли двамата връзка извън терена?
- Да, ние си поддържаме връзка и още преди да бъдем заедно в Левски. Приятели сме от юноши. Може би бях на 13-14 години, когато се запознахме.

- Как се запознахте?
- Не помня, но беше извън терена. Тогава бяхме при юношите, аз играех при по-големите. Той проби доста млад в Серия "А" в Италия - едва 15-годишен. Срещнахме се в една от юношеските гарнитури на националните отбори. После сме се засичали по морета, още тогава станахме приятели и сме такива до ден-днешен.

- Може ли да обясниш какво е за теб Николета само с една дума?
- Любов.

- Спасяваш много дузпи, но бил ли си дузпата на... ревността?
- Не. Който ме познава, знае, че съм точен, ясен и директен. Много хора не ме познават, наистина напрежението е около мен. За жалост всяка изминала година обкръжението около мен се намалява.

- Защо?
- Защото като цяло хората последните години стават все по-лоши, злобата е огромна, особено в България. Повечето ми приятели са чужденци, за жалост. Това са създадени приятелства от периодите, в които съм играл в чужбина, говоря за истински приятелства. В България приятелите ми се броят на едната ръка, това са приятели от години - oт 10-15 години. Семейството е най-важното за мен. Това са най-близките ми хора.

Конкретно за ревността - аз не съм такъв тип човек. Аз съм зодия Рак. Мога да бъда много добър и много лош. Обичам семейния уют. Бих направил всичко за хората, които обичам и уважавам. А ако някой ме предаде - много бързо затварям страницата. Това много пъти се е случвало по ред причини. Защото хората в България прекаляват, когато си много добър.

Не съм се променил, аз съм такъв какъвто съм. Не ревнувам. Когато се обичаш с даден човек и сте един за друг, и има хармония, ревността е напълно безсмислена. Може би, ако ми беше задал този въпрос преди 12 или 14 години, със сигурност щеше да има някакви такива нотки, особено като живееш в чужбина. Но с годините приоритетите се променят, хората също. Аз съм по средата, не мога да кажа, че съм се променил много, но приоритетите ми със сигурност доста са променени. Не съм от най-ревнивите.

- Кое е най-хубавото място, което сте посещавали, и има ли такова, където сте били разочаровани?
- Много сложен въпрос. Николета много обича да пътува, аз - също. Едно от местата, където се чувствам най-добре, най-спокоен, е Малдивите. Неслучайно съм ходил няколко пъти на това красиво кътче. Чак ощетени и разочаровани не мога да се сетя да сме били. Повечето пъти, където отиваме, е спрямо някой контакт. Мястото ни е препоръчано от някой, който вече е бил там. Агенцията, с която работим, е номер 1 в България. Грешките при тях са сведени до минимум. Два пъти Николета решава, един път аз, защото все пак съм джентълмен. Тя обича животните, обича по-дивото. Аз съм по спокойните плажове и да си лежа и почивам. Тя е по-енергичната и по-дивата.

Остров Бали, който е част от Индонезия, беше едно от местата, на които най-много ни хареса, феноменално място. На много места сме били, прекарвали сме си добре. Обичам да пътувам, бил съм на най-различни места, включително във Виетнам. На Бахамите също беше хубаво - при прасетата и акулите. Това са спомени, които остават за цял живот.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коги татко ти краде милиони и съсипва

    28 3 Отговор
    БГ футбол от 20 години-насам, а ти си некадърен. Николетка ли тая каква е незнам, но бас ловя, че в момента, в който на тоя банковата му сметка падне под 1 млн и крадливи престъпник Шерукан е аут, то тази ще се измирише с 200 оттам. Един нормален главен прокурор да дойде и едно 10 хил големи крадци ще изгният в кафе за доживот.
  • 3 А за

    15 2 Отговор
    некадърността си ще разкрие ли тайната?

    Коментиран от #4

  • 4 Рали

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "А за":

    Да но пред Светослав Иванов в 120 минути!!!!!!
  • 5 Фенът

    4 11 Отговор
    Е затова говори че в България зависта е на първо место само като прочетеш коментариите. По форумите само комплексари

    Коментиран от #7, #15

  • 6 Илия

    16 0 Отговор
    Айде Ники, направи и дете, че да те запомни.
    Виж Божката където боцне детенце излиза - Алисия, жена ти :)
    След като Божинката може, трябва и ти да можеш :)
  • 7 Кои са

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Фенът":

    Комплексарите бе? Къде и кой би търпял такава випюища некадърност като на тоя, ако баща у не беше търчи лъжи и крадец номер 2, аре по полека с умозаключения та,

    Коментиран от #11

  • 8 Фен

    12 1 Отговор
    Безполезни паразити хранещи се от трохите на модела КОЙ.
  • 9 Две перуки

    11 0 Отговор
    Тати остана на лапачката, Николетка няма да го зареже скоро!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Левски 1914

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "Кои са":

    По спокойно я пиши какво е откраднал баща му ти видял ли си?

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Ами,

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Левски 1914":

    Чети мисирските разкрития защото 92ппрокуратурата и обвинения да повдигне, ще бъде оправдан номер пореден.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    7 0 Отговор
    Жалко протеже и бездарник е тоя
  • 15 Комплексара

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Фенът":

    Един живот живеем! И в най-силните ми години ако трябва да гледам мача от скамейката, защото баща ми е работник, а играе този чийто татко е президент на БФС-то, не само злоба ами и много други неща! Комшията и той беснее, първи пожарникар е ама само толкова, и беснее че един друг пожарникар дето маркуч не е хващал, спи с кюлчета пачки и Мата Хари!
  • 16 Подуямие

    8 0 Отговор
    Никито и Николета бяха любов преди да замине за Холандия. Той замина ,а тя не не ,щото не иска да е домакиня и да чака с готова манджа в къщи. През това време се залюби с Валери и оня я напомпи и ся Никито ,който бърка секс@с любов ,гледа и ремаркето на на Николета н,която си кървене и пуска слухове за Роналдо и нея. Тая е отвратителна!
  • 17 факти

    4 0 Отговор
    Приятелството е взаимни интереси.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 124

    5 1 Отговор
    Този малък некадърен тулуп продължава да бъде лансиран от голямата перука. Затова 16 г. няма футбол у нас.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 глината

    2 0 Отговор
    Това е отходен продукт на отделителната система,а бащицата му ямата в която се събират тези продукти.
  • 22 Бибитко

    1 0 Отговор
    След нагласената изборна "победа" на Боби Михайлов, сега очаквайте синчето му Никито да стане вицепрезидент на БФС, а Николетка Лозанова - завеждащ отдел "Сексспорт".