19 Октомври, 2021 15:05 2 159 1

В Лудогорец са бесни на националния селекционер Ясен Петров

  • ясен петров-
  • лудогорец-
  • антон недялов

Причината е, че той повика капитана на тима Антон Недялков за световните квалификации срещу Литва и Северна Ирландия

В Лудогорец са бесни на националния селекционер Ясен Петров - 1
Снимка: БГНЕС

В щаба на Лудогорец са бесни на националния селекционер Ясен Петров. Причината е, че той повика капитана на тима Антон Недялков за световните квалификации срещу Литва и Северна Ирландия. В онзи момент левият бек лекуваше травма в глезена, получена при гостуването на Мидтиланд в първия кръг от група "F" на Лига Европа. Въпреки, че бе ясно, че Недялков няма как да играе в тези двубои, той се присъедини към лагера на "трикольорите". А на всичко отгоре пътува и до прибалтийската република. Едва след прибирането на отбора в София бе освободен.

В Разград смятат, че това е било голяма грешка, която е забавила възстановяването на футболиста. Първоначално се смяташе, че контузията не е сериозна и би трябвало да отшуми за около 2 седмици. След това обаче стана ясно, че тя е доста по-тежка от очакваното. Именно това е причината Недялков да не е играл официален мач след този в Дания, който се състоя на 16 септември. Месец по-късно левият бек все още не е напълно готов да започне като титуляр. Той няма да е такъв и в домакинството на Брага. Срещата е в четвъртък от 19:45 часа в Разград.

През този сезон Недялков е изиграл само два мача в efbet Лига. 28-годишният краен защитник има на сметката си и 9 двубоя в евротурнирите - 8 в квалификациите на Шампионската лига и 1 в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    4 2 Отговор
    Я. Петров или лекарите са им виновни?