Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 00:05 4 318 9

Ливърпул спечели луд мач с Атлетико, в който главен герой бе съдията

  • ливърпул-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига

На практика всички важни решения отидоха в полза на „мърсисайдци“

Ливърпул спечели луд мач с Атлетико, в който главен герой бе съдията - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетико Мадрид и Ливърпул изиграха един от най-интригуващите мачове от началото на сезона, завършвайки 2:3 пред препълнените трибуни на „Уанда Метрополитано“.

Срещата започна по мечтан начин за гостите с попадения на Джеймс Милнър и Наби Кейта. Мохамед Салах обаче събра погледите на всички с поредното си фамозно индивидуално изпълнение. Египтянинът преодоля четирима съперници от фланга и стреля мощно, но рикошет в крака на съотборника му се оказа последното докосване преди топката да навести мрежата зад Ян Облак.

Антоан Гризман след това реши да блесне, както може най-добре. Французинът завърши две от редките атаки на „дюшекчиите“ с изключителна класа, но след това се превърна в антигерой. Той скочи с крак за една спорна топка в 52' и удари в лицето Фирмино, за да си изпроси директен червен картон от Даниел Цибер.

Реферът попадна отново в полезрението на камерите в 76', когато отсъди дузпа за нарушение в наказателното поле на Ермосо, който също се постара, за да не даде друга възможност на германеца, когато блъсна Жота без никаква мисъл за игра с топката. Мо Салах отново пое отговорността и реализира за 2:3.

В последните минути Цибер все пак посочи бялата точка и в полза на Атлетико, когато Хосе Хименез се строполи в наказателното поле след статично положение, но ВАР се намеси и накара съдията да преосмисли решението си, като отново бе по-скоро правилно.

Ливърпул вече има 9 точки в групата, докато Атлетико Мадрид остава с 4, колкото има и Порто след успеха над Милан с 1:0 днес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 слаб съдия

    9 23 Отговор
    Същият съдия -немец прецака и белгийците на полуфинала за купата на нациите срещу Франция. Значи това е трайна тенденция при него, да фаворизира опредзелени отбори. Сега изгони несправедливо един футболист от Атлетико, не им даде дузпа, и да несъществуваща за наглите англичани с техния нагъл треньор- немец.
  • 4 0808

    0 3 Отговор
    ==така бе
  • 5 Фена

    14 2 Отговор
    атлетико развалиха мача, и лудия им треньор !

    Коментиран от #8

  • 6 Вич

    8 3 Отговор
    Дълготодишен фен на Пур съм ш имам много забележки към Клоп за тактиката и смените. Вместо да смачкат Атлети с 4-5гола, Пул свалиха темпото със слаба игра на Кейта в защита. Хендерсън просто не знае какво играе и двата бега в слаба форма от начолото на първевството. Не може да ми хареса поведението на Атлети с непрекаснатите симулации, разправия със съдията. Никакво спортмевско поведение. Такъв беше и Чоло като играч. Чудя се на драскача дето е написал че съдията свирил всичко правилно но все за Ливърпул. Какво да даде тази смешна дузпа, това ли е реалното.
  • 7 Мда

    13 3 Отговор
    Перфектен съдия. Справи се отлично и не се подаде на провокациите на дюшекчиите, с малки изключения.
  • 8 АЙ СТИГА БЕ

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "Фена":

    От незапомнени времена (т.е. откакто Чоло ги ръководи) Атлетико играят антифутбол. Когато мачът им върви, човек може и да им хареса играта, но, когато нещата се обърнат срещу тях, откачат и почват да ритат като катъри. Диего Симеоне беше същата одиозна личност и като футболист. Впрочем аржентинците имат странната способност да се опитват винаги да преиграват определени ситуации. Дори и гений като Меси се държи като ромче от маалата в определени ситуации. Марадона беще същото.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.