Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 10:10 1 411 0

Нова порция вълнуващи сблъсъци в Шампионската лига тази вечер

  • шампионска лига-
  • футбол

В един от ранните двубои Барселона приема Динамо (Киев) и ще търси задължителна победа, за да запази шансове за класиране на осминафиналите

Нова порция вълнуващи сблъсъци в Шампионската лига тази вечер - 1
Снимка: БГНЕС

Нови 8 мача от третия кръг в груповата фаза на Шампионската лига ще се изиграят тази вечер. В един от ранните двубои Барселона приема Динамо (Киев) и ще търси задължителна победа, за да запази шансове за класиране на осминафиналите. Каталунците стартираха с две загуби, но през уикенда играха силно срещу Валенсия и ще искат да натрупат допълнително самочувствие преди дербито с Реал Мадрид след няколко дни. В другата среща от група "Е" Байерн (Мюнхен) ще гостува на Бенфика. Баварците спечелиха първите си два мача с голова разлика 8:0 и с евентуален нов успех до голяма степен ще си осигурят участие в директните елиминации.

В група "F" Манчестър Юнайтед е домакин на Аталанта. "Червените дяволи" са в слаба форма, но нямат право на грешка, защото вече загубиха от Йънг Бойс в първия кръг и рискуват сериозно да си усложнят задачата за класиране на осминафиналите. Оле Гунар Солскяер е подложен на порой от критики и мачът довечера, както и дербито с Ливърпул, могат да се окажат решаващи за съдбата му. Единственият отбор в групата без победа до момента е Виляреал, въпреки че испанците впечатлиха с представянето си на "Олд Трафорд". Довечера "жълтата подводница" гостува на Йънг Бойс с амбицията да вземат трите точки, но към същото ще се стремят и швейцарците.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА