Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 17:00 2 833 0

Нюкасъл изкушава звезда на Барселона с €15 млн. на сезон

  • нюкасъл-
  • барселона-
  • осман дембеле

Договорът на нападателя изтича през лятото и по всяка вероятност ще си тръгне от „Ноу Камп“

Нюкасъл изкушава звезда на Барселона с €15 млн. на сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Нюкасъл съвсем скоро ще се включи активно на трансферния пазар, след като клубът бе откупен от принц Мохамед бин Салман, а една от първите придобивки на „свраките“ се очертава да е една от звездите на Барселона - Осман Дембеле, научихме от Foot Mercato.

Французинът е обвързан с договор само до края на сезон 2021/22, което означава, че след два месеца ще може да преговаря свободно за свободен трансфер.

През 2017 г. той пристигна от Борусия Дортмунд срещу €100 млн., но вече поредна година не успява да убеди с играта си. За това допринасят и непрестанните му контузии.

Смята се, че англичаните са подготвили оферта в размер на €15 млн. на сезон, както и бонус при подписване с една едногодишна заплата.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА