20 Октомври, 2021 20:00 1 321 0

Станислав Генчев намекна за смяна на системата след контузията на Недялков и наказанието на Сисиньо

  • станислав генчев-
  • лудогорец-
  • спортинг брага-
  • лига европа-
  • антон недялков-
  • сисиньо

Треньорът на Лудогорец не вижда проблем, защото много клубове из Европа се адаптират спрямо ситуацията

Станислав Генчев намекна за смяна на системата след контузията на Недялков и наказанието на Сисиньо - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец ще се наложи да играе без двама от титулярните си крайни бранители в мача със Спортинг Брага, а това може да наложи смяна на системата на игра. Или поне за това намекна старши-треньорът Станислав Генчев по време на пресконференцията си преди срещата, научихме от dsport.

„Имаме идея как може съперникът да започне и как да реагираме, ако не стане това, което очакваме. Всичко зависи от нас. Каква система ще ползваме ние ще видите утре в мача“, коментира българският наставник.

Той потвърди, че единствените проблеми в състава му са контузията на Антон Недялков и наказанието на Сисиньо, което го оставя с намалени опции по двата фланга.

В същото време португалците пристигат с всичко най-добро в Разград, а класата им по крилата може да се окаже решаващият фактор за разковничето на битката.

Българският шампион преследва първа победа в Лига Европа този сезон след загубата от Цървена звезда и равенството с Мидтиланд.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА