Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 21:45 2 742 3

Жерард Пике сложи край на мъката за Барса

  • барселона-
  • динамо киев-
  • жерард пике

Испанецът вкара единственото попадение срещу Динамо Киев

Жерард Пике сложи край на мъката за Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона най-накрая вкара гол и записа първа победа в тазгодишното издание на Шампионската лига, благодарение на Жерард Пике и неговото попадение срещу Динамо Киев.

Испанският ветеран бе неохраняван в наказателното поле на руснаците при едно статично положение в средата на първата част, за да изравни рекорда на Роберто Карлош за най-много попадения в турнира от защитник. И двамата вече имат по 16 гола.

Отборът на Динамо така и не успя да отправи нито един удар към вратата на Марк Андре тер Стеген в хода на целия двубой и дори можем да твърдим, че се размина с минимална разлика, благодарение на липсата на класа пред гола за „каталунците“.

Барса сега може да се фокусира в подготовката за „Ел Класико“ през уикенда с малко повече увереност.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Господин Янкулов

    8 6 Отговор
    Съветвам ви, най-искрено и лично, да не прочипареате в Киев, както и в цяла Украйна за узвестно време. В крайна сметка, украинците вдва ли ще ви простят с лека ръка факта, че наричате играчите на Динамо Киев руснаци. А и, ако не различавате Украйна от Русия, мисля, че е по-добре да се огледате за друга професия!
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    Жерар Пике се чете на френски. Нищо,че е испанец.
  • 3 консерва

    1 0 Отговор
    Жерар Пике Бернабеу е професионален испански футболист, централен защитник. Играе за ФК Барселона. Висок е 194 сантиметра и тежи 85 килограма. Пике започва кариерата си в школата на каталунския гигант. Жерар Пике е роден на 2-ри февруари 1987-ма г. в град Барселона-Испания. Израстнал е в каталунско семейство. Баща му Хуан е бизнесмен, а майка му Монсерат е директорка на престижна болница за травми на гръбначния стълб. Футболистът има по-малък брат на име Марк, а неговият дядо Амадор Бернабеу е бивш вицепрезидент на ФК "Барселона".