Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 23:59 1 909 0

Ювентус потрепери под ледения дъжд над Санкт Петербург, но се прибира у дома с усмивка

  • ювентус-
  • зенит санкт петербург-
  • шампионска лига

„Бианконерите“ спечелиха с минималното 0:1 след късен гол на Кулушевски

Ювентус потрепери под ледения дъжд над Санкт Петербург, но се прибира у дома с усмивка - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус си тръгна с трите точки от гостуването в Санкт Петербург на местния Зенит, за да опази перфектния си актив в Група H на Шампионската лига.

На прага на руската зима „бианконерите“ имаха възможност да играят в относително добри условия, макар и от небето да падаше ледено студен дъжд.

В крайна сметка резервата Деян Кулушевски се превърна в герой за своите с попадението си в 86', дошло след отлично центриране на Матеo Де Шилио на близката греда.

Зенит имаше своите шансове, за да наруши статистиката на „старата госпожа“, но Войжджек Шченсни успя да опази мрежата си „суха“. Това е нещо, което се отдава рядко напоследък за поляка, но все пак влиза в личния му актив.

Юве вече има 9 точки в групата си и е явен фаворит за продължаване към елиминациите през пролетта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА