Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 10:45 6 550 4

Челси и Тотнъм се надпреварваха за него, а днес е звезда от порно индустрията

  • дани маунтин-
  • порно-
  • саутхамптън

Дани Маунтин все пак се добра до славата, макар и не, както се е надявал в ученическите си години

Челси и Тотнъм се надпреварваха за него, а днес е звезда от порно индустрията - 1
Снимка: Shutterstock

Пътищата към славата в днешно време са много и макар футболът да остава един от тях, той си остава все толкова труден, колкото винаги е бил, ако не и повече. Но порното - това е път, по който се тръгва лесно, макар и върхът да не е чак толкова лесно достижим. Това по всяка вероятност е и изводът на 37-годишния Даниел Маунтин, който днес се ползва със славата на един от най-популярните британски актьори във филмите за възрастни, научихме от Daily Star.

Надареният британец е в разцвета на своята кариера в момента, като зад гърба си има над 700 филма и номинации и награди за различни категории в своя бранш. Но преди да се впусне в това предизвикателство, той е част от школата на Саутхамптън.

През 2000-та година 16-годишният Маунтин попада в полезрението на грандове от ранга на Челси, Тотнъм и Уест Хям, но тежка контузия в коляното проваля възможността му за изява в някой от лондонските грандове. Бързо след това той слага преждевременно край на спортната си кариера, но за негов късмет приятелката му се подвизава в еротичните среди.

Той се запознава с агента ѝ, а скоро след това получава и първото си предложение за работа.

Отидох, но не знаех какво да очаквам. Все пак бях доста уверен. Изобщо не бях нервен за частта със секса. Притеснявах се от това да говоря пред камера. Не можех да контролирам изражението на лицето си, толкова се бях спекъл“, споделя англичанинът.

След това прави истински фурор и за кратко е женен за небезизвестните Ева Анджелина и Мия Малкова, а в момента в личния си живот споделя постелята на Пейтън Пресли.

Дани Маунтин е почитател на Манчестър Юнайтед, а в същото време практикува джуи-джицу, където дори притежава лилав колан.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пучо Капучо

    3 0 Отговор
    Браво, герой! Но поне си му е добре на туй плиткоумното, спор нема.
  • 2 Некст

    3 0 Отговор
    Те повечето футболисти са си за там
  • 3 Ха ха ха🤣

    4 1 Отговор
    Ако го бяха взели Уест Хям, щеше да заформи игра с шефката, нали и тя е от бранша. Хахаха... Im Millwall!
  • 4 ггхгшох

    2 1 Отговор
    Отношението в медиите към такива звезди трябва да е подигравателно . Да ама не.