Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 11:30 1 998 0

Тиери Анри: Арсенал няма място в Европа в момента

  • арсенал-
  • тиери анри

Легендата на „артилеристите“ признава, че не вижда нужното качество в любимия си клуб

Тиери Анри: Арсенал няма място в Европа в момента - 1
Снимка: БГНЕС

За пръв път от близо 40 години Арсенал не участва в европейските клубни турнири, след като клубът бе един от най-постоянните участници в Шампионската лига при Арсен Венгер. Днес „артилеристите“ са отбор от средата на класирането във Висшата лига и изгледите за завръщане в Европа не изглеждат добри с оглед резултатите и играта под ръководството на Микел Артета. Това кара легендата на клуба Тиери Анри да се съмнява, че „топчиите“ изобщо имат място сред най-добрите тимове на „стария континент“.

От това, което виждам, няма шанс. Боли ме, когато си пусна телевизора, а Арсенал не играе в Европа“, каза французинът пред CBS.

Английският гранд едва стигна до точка срещу Кристъл Палас в шампионата преди няколко дни и макар да е в серия от 6 мача без загуба изглежда така, сякаш и през този сезон ще се бори до последно за класиране в горната половина на класирането, а в най-добрия случай ще преследва успех в любимия си турнир - ФА Къп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА