Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 13:00 1 691 7

Станислав Костов: Левски е най-големият отбор в България, но се надявам ние да сме по-силни в събота

  • станислав костов-
  • левски-
  • пирин благоевград

Бившият голмайстор на „сините“ сега защитава цветовете на Пирин Благоевград

Станислав Костов: Левски е най-големият отбор в България, но се надявам ние да сме по-силни в събота - 1
Снимка: БГНЕС

Дербито от долната половина на таблицата в efbet Лига между Левски и Пирин Благоевград ще бъде един от гвоздеите в програмата на предстоящия кръг от родния шампионат, а фокусът очаквано пада върху бившия голмайстор на „сините“ и настоящ такъв на „орлетата“ - Станислав Костов. Той не скри симпатиите към бившия си отбор, но изрази надежда, че настоящият му тим ще излезе победител от мача през уикенда.

Всички знаем какъв отбор е Левски - един от грандовете. Най-големият отбор в България. Ние обаче не се притесняваме. Надявам се да изиграем добър мач и след това да тръгнем във възходяща линия“, каза нападателят пред Gong.

Той допълни още, че ще разказва и на децата си, че един ден е бил голмайстор на клуб, като Левски.

През сезон 2018/19 Костов се превърна в най-резултатния български нападател, забивайки 24 гола, за да се превърна в последния с подобно постижение роден голмайстор за клуба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jacques Yves Moineau

    6 3 Отговор
    Най големия отбор- заплашен от фалит, няма пари да си плати сметките, събира подаяния от подръжниците си, не знае кой му е собственика и никой не иска да му е спонсор. За играта му дори не говорим.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Jacques Yves Moineau":

    Но не е ТИРЕ - МЕНТЕ.

    Коментиран от #3

  • 3 CSKA

    3 5 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    СКО говорим за тире, вие го имахте през 70-те и 80-те години, ама не ви е това проблемът. Вие и феновете ви сте наказани от ..... няма по-долни същества от вас!

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "CSKA":

    Вашите създатели ги слагат и ги махат и пред и сега.

    Коментиран от #6

  • 5 Чики-Рики

    2 2 Отговор
    Абе,аз помня как това момченце яде доста бял хляб , докато играеше и в ЦСКА!А по отношение на това колко точно е голям отбора от ,, Подуяне,, не искам да взимам отношение,то се вижда!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Петолъчка

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "CSKA":

    Комунистите пак се радват какво майката им партия направила на Левски😊. Вие сте наказани щото всеки ден носите комунистическата петолъчка до сърцата си и се гордеете че партията ви майка направи атентата на Света София, изпраща хора в Белене и се опита да затрие Левски с глупостите си. Хайде сега целувай петолъчката и заспивай.