21 Октомври, 2021 20:50 1 327 1

Ултраси на Фейенорд нападнали ръководството на Унион (Берлин) в ресторант

  • фейенорд-
  • фенове-
  • унион берлин-
  • нападение-
  • ултраси

Масите полетяха във въздуха, всичко стъклено се счупи!

Ултраси на Фейенорд нападнали ръководството на Унион (Берлин) в ресторант - 1

Около 60 хулигана, които са ултраси на нидерландския Фейенорд, сътвориха неочаквана глупост в сряда късно вечерта. Те са разхождали по улиците на града с надеждата да срещнат фенове на Унион Берлин преди мача между двата тима в Лигата на конференциите тази вечер и да предизвикат бой. Около 22 часа местно време хулиганите разкрили и нападнали група германци, които вечеряли в ресторант. Оказало се, че това е била официалната делегация на Унион, в която са били и 57-годишният президент Дирк Цинглер, както и 54-годишният генерален директор Оскар Кошке. Пресаташето на Унион Кристиан Арбайт разказа да инцидента.

"Беше абсолютно сюрреалистично. Сложиха си маски и ни атакуваха. Масите полетяха във въздуха, всичко стъклено се счупи!" Терорът е продължил 4 минути, преди появата на полицията, като един от хулиганите е бил арестуван на място. За щастие, не е имало ранени, освен една служителка на Унион, която е била откарана в болница заради проблеми с кръвообращението. От Унион вече предупредиха феновете си да се съберат на едно място и да чакат автобуси, които ще ги откарат директно на стадиона.

От Фейенорд осъдиха остро случващото се. Клубът смята, че не може хора с подобно агресивно поведение да се наричат фенове на Фейенорд и се надяват органите на реда да открият и накажат провинилите се за "този скандален случай на обществено насилие".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    3 0 Отговор
    Марихуаната в Берлин не е разрешена.... 😂Нормално е да побеснеят.