Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 13:06 8 645 3

Меси настоява за бартер между ПСЖ и Барсa заради личното му отношение към двама

  • лионел меси-
  • барселона-
  • псж

Меси не се разбира особено с настоящия си съотборник Мауро Икарди, но за сметка на това на всички е известно, че един от най-добрите му приятели е Серхио Агуеро

Меси настоява за бартер между ПСЖ и Барсa заради личното му отношение към двама - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Лионел Меси настоява клубът да направи бартер с бившия му отбор Барселона. Според „Ел Насионал“ причината за това са личните взаимоотношения на „десетката“ с двама негови сънародници. Меси не се разбира особено с настоящия си съотборник Мауро Икарди, но за сметка на това на всички е известно, че един от най-добрите му приятели е Серхио Агуеро, който през лятото премина от Манчестър Сити в Барселона именно за да играе заедно с Ла Пулга. Двамата обаче се разминаха заради последвалата драма с новия договор на Меси и гръмкия му трансфер в ПСЖ. Сега идеята на на Лео е двамата все пак да се съберат в един клуб и това да е френският гранд.

Твърди се, че Икарди смята, че основната причина за това да не получава повиквателни за националния отбор на Аржентина през последните повече от три години е фактът, че Лионел Меси не го харесва.

Икарди има три гола в Лига 1 от началото на сезона, но със сигурност не е сред първите опции на Маурисио Почетино, при положение че Мбапе, Неймар и Меси са здрави. Интерес към него проявяват Ювентус и Нюкасъл. Барселона обаче също изглежда като примамлива дестинация за него. Серхио Агуеро пък едва наскоро започна да играе за Барселона, тъй като лекуваше контузия. На него се разчита много в този тежък сезон на каталунците. Икарди обаче е с пет години по-млад, а и честите здравословни проблеми на Кун могат да направят подобна сделка достатъчно привлекателна и за Барса. Разбира се, каталунците ще трябва да доплатят и трансферна сума за тази цел, освен споменатия бартер между играчите.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Големи

    4 1 Отговор
    проблеми имат тия, сякаш ще векуват.
  • 2 Dжужето меси

    5 4 Отговор
    Се наака ! Иска пак отбора да реди ?
  • 3 Меско

    2 6 Отговор
    Дузпеси ще провали ПСЖ