Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 16:45 948 0

Ерлинг Холанд отпадна от гостуването до Билефелд

  • ерлинг холанд-
  • борусия дортмунд-
  • марко розе

Норвежецът е получил нова контузия в бедрото

Ерлинг Холанд отпадна от гостуването до Билефелд - 1
Снимка: БГНЕС

Сензацията на световния футбол Ерлинг Холанд няма да играе за Борусия Дортмунд в гостуването на Арминия Билефелд, след като стана ясно, че е получил нова контузия в бедрото.

По време на пресконференцията преди срещата наставникът на „жълто-черните“ Марко Розе обяви, че централният му нападател ще бъде извън игра в следващите няколко седмици, а самият Холанд написа в Twitter, че е време „да се фокусира върху възстановяването“.

21-годишният таран има 13 гола в 10 мача от началото на сезона, което е и основната причина, за да смятаме, че тази година Борусия ще бъде много по-близо до върха в Бундеслигата, където продължава да е Байерн Мюнхен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА