Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 18:15 882 7

Стоилов смята, че липсата на публика по трибуните ще навреди на играчите му срещу Пирин

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • пирин благоевград

Той все пак изрази надежда, че победата над Локо София ще вдъхне увереност на тима му

Стоилов смята, че липсата на публика по трибуните ще навреди на играчите му срещу Пирин - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов не е доволен от изградилата си ситуация около стадионите и очаква това да изиграе лоша шега на отбора му в предстоящото домакинство на Пирин Благоевград, научихме от „Тема Спорт“.

Липсата на привърженици е проблем за нас, докато за другите отбори не е такъв проблем, защото срещу тях е Левски и не им трябва друга мотивация“, каза Стоилов по време на пресконференцията преди срещата.

„Сините“ влизат в двубоя след постигането на първа победа под ръководството на завърналия се легендарен треньор, когато обърнаха резултата срещу Локомотив София.

Утре трябва да покажем, че сме си взели поуки за играта ни. Срещу Локомотив беше важно да спечелим три точки, но моите изисквания за играта ни са по-високи. Аз харесвам сгъстен цикъл. Колкото повече мачове има, толкова по-добре. Не приемам оправдания от типа умора. Естествено в някои мачове може да се наложи да има някои ротации“, каза още старши-треньорът.

Той се възползва от случая и да похвали отбора на Пирин за интегрирането на българи в първия отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсионер

    1 2 Отговор
    мъри, боли ме рукът !
  • 2 Мимч

    4 0 Отговор
    Дали с публика или без,вие сте профиналисти и трябва да играете и биете без проблем на Герена.Така че това да не ви е за оправдание.Кога има много публика пък се оправдавате,че са се претеснили мамините синчета.Нищо не ви оправдава,ако не победите...
  • 3 Иван

    3 2 Отговор
    Няма да спечелят , защото Левски е един от най - слабите отбори в А група

    Коментиран от #4

  • 4 Бас

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    Да се обзаложим ли? 2:0 с гол на Бари.

    Коментиран от #6

  • 5 Тулата

    4 1 Отговор
    До там са стигнали, публиката да играе и вкарва... в селските, групи Уевски!




    .
  • 6 За бар

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бас":

    сме чували и влизали, заведение с алкохол.
  • 7 един от многото

    3 1 Отговор
    Той и Петорчо искаше много публика , за да го видят повечко хора как се окъка тотално! Искате публика , а не знаете ли , че тази публика пък иска игра. Кой е луд да си дава парите за да си хаби нервите. Научете ги да играят , публиката сама ще дойде!