Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 19:30 2 040 6

Любо Пенев се зарадва на първи успех с Царско село от завръщането си

  • царско село-
  • локомотив софия-
  • любослав пенев-
  • иван колев

Локомотив София се наложи да отстъпи с 2:0 на „царете“

Любо Пенев се зарадва на първи успех с Царско село от завръщането си - 1
Снимка: БГНЕС

Царско село най-накрая се завърна на победния път, като успя да преодолее с 2:0 тима на Локомотив София в първи мач от 12 кръг в родната efbet Лига.

Това е и първи успех за Любослав Пенев, откакто се завърна в столичния клуб.

Победата дойде след головете на Милчо Ангелов и Лукаш Диаш, като секунди преди първото попадение „железничари“ удариха греда.

Никола Колев обаче ще пропусне следващия мач срещу Пирин Благоевград, тъй като влезе от резервната скамейка и си изкара два бързи жълти картона при нелепи ситуации в края на мача.

Пенев изрази задоволство от добре свършената работа, но предупреди играчите си, че „работата не свършва до тук и тепърва предстои много работа“, особено в завършващата фаза на играта, където Царско село създава положения, но не успява да ги завърши.

Треньорът на гостите Иван Колев не скри разочарованието си след края на мача, като заяви, че отборът му е бил по-добрият на терена, имал е повече положение, а съперникът е имал повече късмет пред вратата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чиче

    3 0 Отговор
    дениславчо КАКВО ЗНАЧИ СЕ НАЛОЖИ ДА ОТСТЪПИ.УЧИ НАШИЯ ЕЗИК И НЕ СЕ ИЗРАЗЯВАЙ НЕГРАМОТНО.
  • 2 Браво

    2 3 Отговор
    Въпреки че съм Левскар, мисля че Любо разбира от треньорството. Малко повече му лае устата, но даже напоследък и не говори много. Един ден ЦСКА София ще съжалява че така го изгони.
  • 3 Цеци Буфера

    4 0 Отговор
    Е какво се радва, мача беше уреден от Стойне Манолов и Величков, които бяха твърдо ЗА Боби Михайлов да е начело на БФС....

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Изпълком

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Цеци Буфера":

    Президента на Локо Сф е в изпълкома😊😊😊. На вас и затова, че сте обратни Михайлов ви е виновен.
  • 6 оня с коня

    0 0 Отговор
    ЧичовотУ ха ха