22 Октомври, 2021 21:45 1 234 2

Австрийци продължават да следят отблизо изявите на Георги Йомов

  • георги йомов-
  • цска-
  • аустрия виена

Крилото на ЦСКА все още не може да убеди скаутите, че е време за оферта

Австрийци продължават да следят отблизо изявите на Георги Йомов - 1
Снимка: БГНЕС

Крилото на ЦСКА Георги Йомов продължава да бъде зорко следен от скаутите на австрийския гранд Аустрия Виена, научихме от журналиста Методи Шуманов.

Той твърди, че представители на клуба вече шести месец проявяват интерес към българския национал, а последният случай, в който е имало хора на стадиона, бе в Лигата на конференциите срещу Зоря Луганск.

Йомов обаче все още не може да убеди Аустрия, за да бъде отправена оферта за него, а и няма как да е иначе, когато в Европа той все още няма реализиран гол или асистенция, въпреки добрия му актив по време на квалификациите.

24-годишният нападател за сега демонстрира непостоянство и макар да е видимо, че притежава сериозен технически и атлетически потенциал, той има още доста да работи върху концентрацията си, за да стане максимално ефективен особено във важните мачове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барзов

    1 0 Отговор
    Нека отгатна - и този фалшив герой ще го продават за над 4 млн.€? Те така продават, даже на Тиаго му взеха над 2 млн.€ при положение, че беше с изтекъл договор и се знаеше, че си заминава!
  • 2 феномен

    0 0 Отговор
    То двама бели има в този отбор , и единият като замине , другият се контузи ?