Last news in Fakti

22 Октомври, 2021 23:00 1 332 0

Втора поредна домакинска победа за Локо Пловдив над ЦСКА 1948

  • цска 1948-
  • локомотив пловдив

„Смърфовете“ най-накрая излязоха от кризата

Втора поредна домакинска победа за Локо Пловдив над ЦСКА 1948 - 1
Снимка: Fakti.bg

Локомотив Пловдив постигна втора поредна домакинска победа в шампионата, за да излезе официално от кризата, в която бе изпаднал от старта на кампанията. Тя дойде срещи ЦСКА 1948 с 2:1.

„Смърфовете“ бяха осезаемо по-добрият отбор на терена в Пловдив и съвсем заслужено Парвиз Умарбаев откри резултата в 33' след добра асистенция на Димитър Илиев.

През втората част Денислав Ангелов се превърна в „златната резерва“ за Николай Киров, защото нападателят имаше нужда само от няколко минути, за да изравни резултата в 48'.

Кошмарът за „червените“ настъпи в 62', когато Крум Стоянов застъпи Илиев в наказателното поле, докато голмайсторът излизаше очи в очи с Даниел Наумов. Това принуди съдията Иван Стоянов да му покаже директен червен картон, а от бялата точка капитанът на домакините все пак се разписа.

Локо Пловдив вече има актив от 14 точки и изпревари директния си съперник ЦСКА 1948 в класирането, който пък може да се озове в зоната на изпадащите до края на кръга.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА