Last news in Fakti

23 Октомври, 2021 14:00 2 355 5

Лудогорец планира да разкара един от централните си защитници

  • оливие вердон-
  • лудогорец

„Орлите“ страдат много от неубедителната игра в отбрана този сезон

Лудогорец планира да разкара един от централните си защитници - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец прави планове за промени през зимния трансферен прозорец, тъй като класата в защита не отговаря на високите цели, които си е поставил клуба. Според „Тема Спорт“ дори се планира Оливие Вердон да бъда първият продаден, а на негово място да се потърси по-класен централни бранител.

26-годишният национал на Бенин получи най-тежка критика при загубата от Спортинг Брага в последния кръг от Лига Европа, когато „орлите“ загубиха с 0:1.

До момента Вердон е несменяем титуляр за българския тим в евротурнирите, но в местното първенство на негово място е предпочитан Жосуе Са.

Бенинецът пристигна през лятото от отбора на Депортиво Алавес срещу €1 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брабус

    1 1 Отговор
    Заради тия кравари ще дават Формула чак в 12 ч нощеска 😠
  • 2 Време е

    1 0 Отговор
    Да бъдат продадени 80% от играчите. В първите 2-3 години отборът бе много по-качествен и силен. С парите да се вземат 2-3 качествени чужденци, които ще вършат работа. Трансферната им политика е пълен провал, което те няма да признаят.
  • 3 Пич

    0 1 Отговор
    Тия не разбраха ли,че проблемът е в хлафовете,които са бавни,придвидими, еднообразни, без фантазия. Не се запитват защо не вкарват голове,а се ядосват защо им вкарали един гол. Ама и преди на Лудогорец му вкарваха голове, ама биеие с 4:1,4:2, 3:1 и т.н. при чичо Гошо дерменджиев,ама имаха халфове и нападатели. Сега никой,който да прави играта,а камо ли кой да вкарва. Текпетей е лимитиран играч, не ефективен, Ману още не може да спира топката,камо ли да играе, Сантана горкия е толкова бавен,че влак ще мине през него и няма да разбере. Каули единствено е мааалко по-=добър като фантазия и техника, но е много бавен! Доминик Янков може би е най-добрият халф в отбора с Вандерсон, който обаче не играе също както трябва. В защита дупката Икоко е смешен. Тоя новия защитник и той загадка. А румънецът халф ли какъв защо не го пускат?
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    тези си изгониха ...Най силния играч-Треньорът Дамбраускас ...Сега могат да разкарат целия отбор.Ще почнат да губят и в бг.макар футболът в бг е ....един играе с топката десет стоят и го гледат!
  • 5 некой си

    0 0 Отговор
    тия бежанци кат падат ми е кеф.