Last news in Fakti

23 Октомври, 2021 15:30 4 208 1

Забравен на скамейката в Манчестър Юнайтед се надява на трансфер в Реал Мадрид

  • дони ван де беек-
  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед

До неотдавна бе считан за един от най-добрите плеймейкъри в Европа, а днес е дълбока резерва за „червените дяволи“

Забравен на скамейката в Манчестър Юнайтед се надява на трансфер в Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

В Европа не са много клубовете, които могат да си позволят да държат на резервната скамейка играч от ранга на Дони ван де Бек, но ето, че Манчестър Юнайтед е точно такъв отбор. Времето обаче за таланта отлита и според DefensaCentral той е разговарял с агента си, за да се опита да му уреди трансфер в Реал Мадрид.

Нидерландецът пристигна на „Олд Трафорд“ през 2020 г., но за сезон и половина записа едва 39 участия във всички турнири, като почти всички бяха като смяна след полувремето.

Година по-рано пък той попадна в списъка с кандидатите за „Златната топка“, благодарение на фамозното му представяне с фланелката на Аякс.

В Реал Мадрид все още се търсят заместници на Тони Кроос, Лука Модрич и Касемиро, но за сега тримата изглеждат непоклатими дори и след пристигането на Карло Анчелоти.

Италианецът все пак осъзнава, че рано или късно ще се наложи да им даде почивка, а и не е изключено хърватинът скоро да окачи и бутонките. Клуб от ранга на „белия балет“ няма как да си позволи да остане без алтернатива, когато това стане.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    5 1 Отговор
    Добър играч, но некадърния треньор е на път да провали кариерата му!