23 Октомври, 2021 16:30 1 253 1

Локо Пловдив организира безплатен транспорт за привържениците си за гостуването на Локо София за Купата

  • локомотив пловдив-
  • локомотив софия

Двата „желизничарски“ клуба ще мерят сили на 1/8-финалите

Локо Пловдив организира безплатен транспорт за привържениците си за гостуването на Локо София за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Локомотив Пловдив ще зарадва своите фенове с безплатен автобусен транспорт до столицата за гостуването от 1/8-финалите за Купата на България срещу Локомотив София, научихме от клубния уеб-сайт.

Транспортът ще тръгне в 11:30 часа на 26 октомври от паркинга пред малкото изкуствено игрище до фен-магазина на „смърфовете“ в Пловдив.

Записването ще се осъществява от днес (23 октомври) между 09:00-17:00 часа в административната сграда на стадион „Локомотив“ и ще приключи в понеделник (25 октомври) в 19:00 часа.

Ръководството на „железничари“ ще се съобрази с изискването за валиден „зелен сертификат“ и ще ограничи онези, които не представят такъв при записването за транспорта.

Цената на билетите за гостуващите фенове на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“ са 10 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    3 0 Отговор
    И двата локомотива са в глух коловоз.Мафията е.а майката на българския футбол.