24 Октомври, 2021 14:45 1 172 3

Най-добрият ни скиор отпадна от Гигантския слалом на Световната купа в Зьолден

  • алберт попов

Алберт Попов сам призна, че е допуснал много грешки при спускането

Най-добрият ни скиор отпадна от Гигантския слалом на Световната купа в Зьолден - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български спортист в ски-алпийските дисциплини Алберт Попов отпадна още в първия етап от Гигантския слалом на Световната купа в Зьолден, Австрия, научихме от „Тема Спорт“.

Попов остана последен в надпреварата на 4,94 секунди от лидера Роланд Лайтингер.

Вината си е повече моя. Тактически не успях да овладея трасето. На стръмното се успах. Условията бяха много добри, но направих грешки. Опитах да ги компенсирам, а това доведе до още грешки. Трябваше да се представя доста по-добре“, сподели българина след състезанието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    7 3 Отговор
    Да не ти пука - заплатата ти върви, екскурзията също. Догодина ще се хързулнеш на друга писта и може да си по-напред в класирането. Не унивай! Докато имаш данъкоплатци зад себе си, които те издържат, няма място за паника, нито за самосъжаление!
  • 2 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 1 Отговор
    Да добавя, Алберт е най-добър в Слалома, участието му в Гигантски слалом е за да поддържа състезателната си форма.
    Момчето е с много малко лично тегло и не може да се мери с по-тежките състезатели които имат предимство в тази скоростна дисциплина.
  • 3 СЪВЕТ

    2 0 Отговор
    АКО МОЖЕ ДА НАМАЛИ ЛАЛАНЕТО И ОБЕЩАНИЯТА.