Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 17:45 1 435 1

Любимец на Мъри Стоилов отпадна за мача със Септември за Купата

  • радослав цонев-
  • левски-
  • септември симитли

„Сините“ ще преследват трета поредна победа без плеймейкъра си

Любимец на Мъри Стоилов отпадна за мача със Септември за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов ще се наложи да помисли за нова опция в центъра на терена, когато приеме тима на Септември Симитли след два дни в турнира за Купата на България, защото един от любимците му - Радослав Цонев, няма да бъде на разположение.

Плеймейкърът получи пети жълт картон от началото на сезона и ще се наложи да изтърпи наказание от 1 мач имено срещу тима от Втора лига.

Междувременно Андриан Краев се завръща след наказание, а Борислав Цонев пък виси с 4 жълти картона и при още един ще последва съдбата на брат си.

Левски и Септември играят на 26 октомври от 19:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хи,хи,хи

    0 1 Отговор
    Леле щом Р.Цонев му е любимец на Мърито,означава,че нищо не разбира от футбол. Но с подпиране и дъвчене и разтягане на дъвки ще ни мотае 3години......