Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 20:24 4 552 17

Ливърпул превърна „Театъра на мечтите“ в „Театъра на кошмарите“

  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул

Манчестър Юнайтед капитулира във всеки един аспект от играта

Ливърпул превърна „Театъра на мечтите“ в „Театъра на кошмарите“ - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул унижи по особено брутален начин отбора на Манчестър Юнайтед, вкарвайки му цели 5 гола насред „Олд Трафорд“.

„Мърсисайдци“ започнаха разгрома още от петата минута, когато Наби Кейта завърши отлична атака, в която домакините се бяха увлекли в предни позиции.

Диого Жота удвои още в 13' след страхотно центриране на Алекзандър-Арнолд, а Мохамед Салах даде началото на своя хеттрик в 38'.

Египтянинът заби втори дълбоко в добавеното време на първата част, а третият дойде почти с подновяването на играта.

Кристияно Роналдо върна едно попадение в 52', но то бе отменено след намесата на ВАР, защото се оказа, че е зад последния в отбраната на гостите.

Малко по-късно червен картон бе спестен на Хари Магуайър, който спря непозволено с шпагат Диого Жота на границата на наказателното поле, когато португалецът излизаше очи в очи с Давид де Хеа.

За сметка на това Пол Погба се отправи към душовете само 15 минути, откакто се бе появил в игра. Французинът влезе брутално в краката на Кейта и макар първоначално да получи само жълт картон, преразглеждането убеди Крейг Полсън, че халфът на Юнайтед е прекрачил всяка граница. В резултат дори гвинейският национал бе изнесен на носилка.

В историята си Ливърпул е постигал безкрайно много убедителни победи и макар това 0:5 да не е рекорд, то със сигурност е един от най-големите резултати, постиган някога от „мърсисайдци“ далеч от дома.

Стадионът на Манчестър Юнайтед е известен по света като „Театъра на мечтите“, но в днешния ден той се превърна в „Театъра на кошмарите“, особено с Оле Гунар Солскяер, който от месеци насам е спряган за уволнение, но все се намираха причини, за да опази поста си. Сега единствено чудо би му помогнало, за да изпълни контракта си до край.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честито

    24 8 Отговор
    Дори и всемогъщия Ре-валдо не успя да измие позора на кармазъ шейтаните. Било каквото било-"Оле затвори очички" ще хваща влака или аероплана на север.
  • 2 фАНТОМасс

    30 0 Отговор
    Това си е чиста ГАВРА !
  • 3 Пучо Капучо

    32 1 Отговор
    Ливърпул ги пожали, трябваше още 2-3 гола да им мушне...
  • 4 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    18 7 Отговор
    Португалската "бяла балерина" пак я изнасилиха...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Karpov

    20 0 Отговор
    И като сменят Солскяер голяма файда щото Линдельооф и Макгуайер остават и невиждам заместници за тях в отбора.По големи леваци централна двойка която играе отдавна заедно не бях виждал.При 4 гола ги нямаше в центъра
  • 7 Si Senor

    4 5 Отговор
    Еййй, то ганьовеца станАл гоуем спец по английски, та ми изтриха коментара :-D !

    На следващия мач с тия Салах с номер 3.

    А можеше и да е с друг номер :-D
  • 8 Ясно е

    6 1 Отговор
    Не тръгне ли играта на Бруно Фернандеш и Рашфорд, загубата е в кърпа вързана. Лошото е, че напоследък Бруно е в много слаба форма, Рашфорд играе след контузия. Погба и Роналдо са само пълнеж

    Коментиран от #10

  • 9 АЙ СТИГА БЕ

    11 1 Отговор
    Това беше най-убедителното доказателство за абсолютната некадърност, с която се работи в Манчестър Юнайтед. Вината не е нито само в Оле, нито в Макгуайър и Линдельоф, нито в ненормалника в Погба или безхаберника Фред. Вината е в собствениците и ненормалника Ед Уудуърд, който така закопа отбора, че още години ще трябват, за да му изринат торището. Клоп дойде, видя и заработи. За разлика от Юнайтед Фенуей Спортс знаят какво правят и резултатите са очевидни.
  • 10 дедо

    7 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ясно е":

    Извинявай, но така нарочената звезда Бруно Фернандеш е пълно дърво :)
  • 11 LIVERPOOL FOREVER

    5 1 Отговор
    Така е младежи ! И Боко се ежи !
    Но ще получи бодежи !
  • 12 Радо

    5 0 Отговор
    Юнайтед добре се представиха,реално трябваше да паднат с около 0.10
  • 13 Дядо курти от село Пиперково

    3 0 Отговор
    И Барцелона изядоха шамарите на Камп Ноу от Реал Мадрид,ама Анчелоти поне е културен,бие с малко,че да не изгонят онова недоразумение Роналд Куман.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Вич

    2 0 Отговор
    Пул показа колко голям тим е. Пожали МЮ и джентълменски спря да играе и да вкарва. Дали МЮ щеше да постъпи така.........Съдията Тейлър а не Полсън както пише в статията също ги пожали с картоните. Още 2 червени можеше да покаже.Който и да дойде треньор резултата ще е същия, колко се смениха след Фърги. Истината е че той държеше съдиите и ФА и печелеше мачове нечестно. Голове в 110мин. от засада с ръце измислени дузпи и направиха 15 титли. Сега пак им помагат, но по-малко и ето го резултата.
  • 16 Цочев

    1 0 Отговор
    При тази страхотна игра на Линърпул дори отявлените близачи на МЮ начело с този прас.к Б.Борисов не можаха да кажат нищо. Евала на Величков - футболист треньор и познанащ футбола, съвсем по човешки призна страхотната игра на Ливърпул, въпреки , че е фен на МЮ.
  • 17 Пловдив

    0 0 Отговор
    Когато неотдавна писах, че МЮ имат луд късмет, ми слагаха минуси... Сега истината лъсна - че освен да ги покрива шансът, друго нямат като аргументи. Срещу Аталанта им се размина, но Видовден дойде за тях в неделя.