24 Октомври, 2021 21:00 2 918 27

ЦСКА се размина с унижението в Стара Загора

  • берое-
  • цска

Густаво Бусато спаси тима си, докато пред него топката основно се разиграваше

ЦСКА се размина с унижението в Стара Загора - 1
Снимка: Fakti.bg

ЦСКА ще се прибере от гостуването си в Стара Загора на местния Берое само с точка, въпреки че очакванията за задължителен успех на „армейците“ бяха налице сред повечето родни футболни познавачи.

„Армейците“ изглежда още бяха афектирани от поражението в Лигата на конференциите, когато Зоря Луганск спечели в столицата, защото възпитаниците на Стойчо Младенов се фокусираха основно върху владеенето на топката, а положенията пред вратата на Генадий Ганев бяха рядкост.

Густаво Бусато дори имаше повече работа от колегата си, като в самия край спря една топка пред самата гол-линия.

Серията от поредни победи за ЦСКА приключи на 4 мача, докато Берое се затвърди, като един от най-силните домакини в Първа Лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    15 3 Отговор
    Последиците от форсираната подготовка започват да си личат. Тепърва ще е по-зле.
    Това е Стойчо, кой разбрал, разбрал!

    Коментиран от #12

  • 2 Недоспал

    12 20 Отговор
    Чудесна статия за бъдещия шампоан до 2г. и то няма и 10 мин. след мача е готов материала! Поздравления за екипа на Факти.БГ!
    Снощи имаше мач на Левски, беше събота вечер и се появи статия чак днес -> 12 часа след мача! Явно критерия на Факти.БГ е да дава приоритет на оранжевия отбор и да игнорира сините. Няма лошо, но 50% сме за Левски, а под 20% за Ловеч-тире…
  • 3 ГОРСКИ

    15 7 Отговор
    Не две години, а 20 години няма да станете шампиони, във спорта много не се говори а се върши работа!!!!!
  • 4 Бонговец

    16 5 Отговор
    Стойчо, тоя Яник Вилдсхут за чий х,, ти е? Или си на заплатка да слушаш агентите?А французина? А Жеферсон и Турицов?Уффф.Страхотен беше ,като футболист.Като треньор можеш да биеш само умрелите от герена
  • 5 Пеньо Любославов

    14 3 Отговор
    Нали му казах на г-н Плоский да не мърка и да не мяука!? Лошата физическа подготовка и цветните хапчета погълнати от ловешко-африканските звезди не донесоха нищо!
  • 6 един от многото

    19 4 Отговор
    Петорчо става за треньор само на родното си село Плоски!
  • 7 Наемодател

    10 7 Отговор
    Аз чакам наем за МС в размер на 5 млн. лв., но Гриша Ганчев не е платил нито един месечен наем! Казва, че имат 600 000 €/месечно заплати на играчи, треньор и щаба му. Отказва до плаща, а няма фактури за приспадане на “инвестициите”, които не са одобрени от МС, ама те уж ги направили. Спецов няма да чака дълго време!
  • 8 Икарди

    14 2 Отговор
    Вижда се, че са безидейни заплатаджии.
  • 9 Смятам

    6 6 Отговор
    Без Греъм Кери отборът играе без мисъл. В смисъл на тъпо....
  • 10 Левскар

    14 5 Отговор
    ЦСКА София без Кери е жалък. Пазете го това момче защото той е човек отбор, голям талант. Иначе Стойчо днес каза до две години щели да станат шампиони. Кери е на 32 така че или тази година или никога. И накрая да се пошегувам абе дали Боби Михайлов не е виновен че играхте толкова слабо?

    Коментиран от #14

  • 11 Китайски букмейкър

    3 0 Отговор
    Тия и техната лига са ми ясни
  • 12 Любо Пенев

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Фен":

    Ще го търсите Пената ама е късно. Любо наистина е момче което разбира от треньорство и с голямо сърце.
  • 13 ГОРСКИ

    13 1 Отговор
    От като ги взе Младенов вторите полувремена нещо им идва на нагорнище !!!!!!
  • 14 Подуямие

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Левскар":

    И аз да отговоря в шеговит тон. Виновен е Боби Михайлов , ретрограден Меркурий , Дучето ,който навремето оплю 19 г. Бербатов и това ,че повечето нямат сертификат! Абе ,куци коне сър!
  • 15 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    11 2 Отговор
    как може да се коментира бг-футбол????Един е с топката ..десет съотборника стоят и чакат...това е бг футбол.Те повечето не могат да играя без топка.не са научени да се движат за да получат топка в перспектива.И сте седнали да коментирате бг.94 имахме много силни Характери и качествени играчи.В Средата на терена имахме няколко ,от пред иСтоичков и Сираков кучета.От зад ,а дори на вратата михайлов бе куче пазач.Балъков Лечков могат да спечелят топка да надиграят човек.Целия отбор бе много добър Трифон Иванов жертвоготовен,янков.сега ги гледам мач,който......Спечелиха....Ако не бе избухнал таланта на Тодор Неделев все бяха загубили мача!Мъка е да ггледате бг футбол!
  • 16 Кински

    12 1 Отговор
    Петорчо нали викаше че ЦСКА не издържали 60 минути заради подготовките на Пенев .сега издържате едвам едно полувреме . Смешник
  • 17 Нели армейката

    9 0 Отговор
    Стойчо,все още нямаме отбор а днес играхме хоро!
  • 18 БАРАБАТА ВАРНА

    3 1 Отговор
    ЗА ЗАПЛАТИ ЛИ ИГРАЕМ ИЛИ ЗА ФЕНОВЕТЕ И БЪЛГАРИЯ ПИТАМ САМО

    Коментиран от #22

  • 19 ФЕН

    5 1 Отговор
    ЕДНИ ХОРА ОТ ЧУЖБИНА СИ ПОЛУЧАВАТ ЕДИН ЗАПЛАТКИ ТУК В БЪЛГАРИЯ ТО И ДЪРЖАВА НЯМА ТАКА ЧЕ ПОЛУЧАВАЙТЕ СЕ ГИ БЕЗ ДА ИГРАЕТЕ ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ
  • 20 ВИКИ АРМЕЙКАТА

    10 1 Отговор
    НЕ ЧЕ ЛЕВСКИ ИГРАЕЕ НЕЩО АМА ЦСКА НИЩО

    Коментиран от #25, #26

  • 21 дидо сакса

    6 0 Отговор
    ТАЯ ВЕЧЕР ИГРАХМЕ ХОРО В СТАРА ЗАГОРА
  • 22 Ми то сега

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "БАРАБАТА ВАРНА":

    Българи в тире - ЦСКА има ли!!! Имааа колкото в Лудогорец, така се дига нивото на националнию отбор с тонове чужденци, не че и левскарите ако имаха пари нямаше и те да бъдат с тук таме за цвят българин и после Михайлов, Лечков, Косгадинов виновни! А тоя Стойчо додея и на селските гарги с плюванията по съдии, фунболен съюз и т.н. тия плоски от плоски селски номепа минават веднъж, дваж ама .... хайде нека си гледа работата и да си затвори ченето, че трака фалшиво! В интерес на истината чаках друг ЦСКА, много по силен, с избистрен стил а не гая юрош система!!!
  • 23 Гледна точка

    4 1 Отговор
    Като потвърждение на твоите думи- Как се влизаше тогава в националният отбор . Дебюта на Златко Янков беше срещу националният отбор на Румъния . Отбора на Румъния пълен със звезди от европейският клубен шампион Стяуа Букурещ Хаджи , Лакатуш . Бихме ги като кучета 3-0 . Златко Янков хвана голямата им звезда Георге Хаджи по целият терен , и не му даде да диша . След края на мача Хаджи не разбра , дали изобщо този мач се игра , или тепърва трябва да се играе. Янков тогава влезе за първи път, улови своя шанс , и лепна в отбора , като дялан камък , все едно цял живот е играл в този отбор .
  • 24 Младенов

    4 2 Отговор
    Стойчо Младенов: Виновен за слабата игра на ЦСКА София е Боби Михайлов понеже дава лиценз на Левски. Винивен е Любо Пенев понеже играчите нямат въздух, виновен е ЗМ понеже нянаме публика, виновен е господ понеже имаме 1 контузен, виновен е съдията понеже не ни даде 10 дузпи и 12 червени картона за Пирин. Обаче ние сме силни и ще се преборим срещу целият свят който ни пречи😊😊😊.
  • 25 Левскар

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "ВИКИ АРМЕЙКАТА":

    Довчера пращахте Левски в Б група сега се сравнявате вече с него😊😊😊. Забавно е да се слуша как се утешават ЦСКАрите.
  • 26 Левски 1914

    5 2 Отговор

    До коментар #20 от "ВИКИ АРМЕЙКАТА":

    Разликата е че ЛЕВСКИ ще се оправи , а цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #27

  • 27 Подуямие

    6 3 Отговор

    До коментар #26 от "Левски 1914":

    Идва края на месеца! Превеждайте заплатите към Гейарена ,че от къде 30 бона на Мъри спасителя ,Насо за сафари се стяга ,а Здравко Димитров си скъса шортите от лъскане!