24 Октомври, 2021 22:45 2 577 5

Оле все още не мисли да си тръгва: Няма как да стане по-зле

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • ливърпул

Дори катастрофалната загуба от Ливърпул изглежда няма да убеди норвежеца да си тръгне

Оле все още не мисли да си тръгва: Няма как да стане по-зле - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед претърпя най-тежкото си унижение в историята на съперничеството с Ливърпул, след като загуби с 0:5 пред собствена публика, но дори това не може да убеди Оле Гунар Солскяер, че трябва да си подаде оставката. Пред журналистът на BBC Шамуун Хафез той дори споделя, че няма как нещата да са по-зле от сега.

Загубихме с 6:1 от Тотнъм през миналия сезон, но това е много по-лошо. Трябва да го преодолеем бързо, за да продължим напред. В момента сме стъпили на дъното и няма как да сме чувстваме по-зле от това. Стигнахме прекалено далеч като група, за да се откажем“, споделя мениджърът на „червените дяволи“.

Солскяер е под постоянни атаки от своите критици вече втори месец. Всичко започна със загубата с 2:1 от Йънг Бойс в Шампионската лига в средата на септември, а в последствие бяха инкасирани поражения от Уест Хям, Астън Вила и Лестър, а едва бяха постигнати обрати над Виляреал и Аталанта в Европа.

Пореден знак за състоянието на клуба бе и фактът, че хиляди привърженици на Юнайтед си тръгнаха от „Олд Трафорд“ малко след почивката при загубата от Ливърпул. Това говори, че дори част от най-верните симпатизанти на Оле са изгубили вяра в уменията му.

За сега собствениците обаче продължават да му гласуват доверие, но най-вероятната причина е солидната неустойка, която биха му платили, ако решат да разтрогнат контракта му едностранно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    4 4 Отговор
    На всеки голям отбор му се случва на 3-4г да го надупчат тъй яката. Ама вас ви дупчат всеки сезон вече. Айде довиждане!
  • 2 Хахо

    8 1 Отговор
    Ами трябва да е откачен да си тръгне сам, ще чака да го уволнят и да си вземе неустойката..

    Коментиран от #4

  • 3 Гларуса

    9 1 Отговор
    надупчиха ги като вера су, вече са на дъното, няма на къде по надолу !
  • 4 Наско Сирак . .

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хахо":

    Така си е , и после ще ти ОБЯСНЯВАТ ама то не всичко е ПАРИ ама ние заради отбора не за ПАРАТА бля бля..........
  • 5 Bg2021

    2 0 Отговор
    Роналдо, къде е??? Нали беше много добър???