Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 00:00 2 112 3

Спорна дузпа подари точка на Ювентус в „Дерби д'Италия“

  • интер-
  • ювентус-
  • дерби д'италия

Симоне Индзаги бе бесен при решението и получи червен картон

Спорна дузпа подари точка на Ювентус в „Дерби д'Италия“ - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус стигна до точка срещу най-стария си враг Интер, но не и без съдействието на съдията Мариани и помощниците му от ВАР-стаичката.

В последните минути на срещата Дензел Думфрис и Алекс Сандро попаднаха в ситуация, в която ни се наложи да гледаме десетки повторения, за да остане съмнение от решението за отсъждане на наказателен удар. Бразилецът стигна пръв до една безнадеждна топка току върху линията на наказателното поле, а нидерландецът го чукна през високо вдигнатия крак. Последва яростен вик от Сандро, въпреки че топката отиваше в играч на гостите, но съдиите решиха да се позоват изцяло на буквата на закона, за да се произнесат в посока на „бианконерите“. В суматохата Симоне Индзаги възропта яростно и бе изгонен, а Пауло Дибала не пропусна да се разпише в последвалото изпълнение.

Преди това Един Джеко откри резултата в 17', когато получи възможност да довкара топката след страхотен изстрел на Хакан Чалханоглу и спасяване на Войжджек Шченсни.

„Нерадзурите“ изглеждаше сякаш контролираха развоя на срещата и ограничаваха опасностите пред собствената врата, като не забравяха да атакуват, но, както прекалено често става в такива дербита, една спорна ситуация решава изхода.

Равенството сякаш е от полза единствено на Милан, защото се оказва, че всички отбори от топ 6 изгубиха точки в този кръг на Серия А с изключение именно на „росонерите“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Red Bull Honda Racing

    2 4 Отговор
    Победа 🏆🥇🏆🍾
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 КОЛЮ ГРАДСКИЯ

    2 0 Отговор
    САМО ДУЗПЕНТИ !!!???
    ДУЗПЕНТИ ШАМПИОН!!!???