25 Октомври, 2021 16:00 1 267 0

Стефано Пиоли: Рано е да говорим за титла

  • стефано пиоли-
  • милан

Треньорът на Милан смята, че има още много да се работи по защитата

Стефано Пиоли: Рано е да говорим за титла - 1
Снимка: БГНЕС

Милан застана рамо до рамо с Наполи в челото на класирането в Серия А, след като „партенопеите“ допуснаха първо равенство с Рома през уикенда, а „росонерите“ се измъкнаха от поредната трудна ситуация срещу Болоня. Но старши-треньорът Стефано Пиоли смята, че е рано да се правят сметки за титлата.

Прекалено рано е, 9 мача са нищо, макар феновете да имат право да са щастливи и горди от отбора“, сподели Пиоли на пресконференция, цитиран от Football-Italia.

Милан до момента успя да постигне успехи в гостуването си на Аталанта и домакинството си на Лацио, а с Ювентус стигна до равен резултат в Торино. Тепърва в близкия месец се очаква тима да премери сили с Рома, Интер и Фиорентина, за да докаже, че наистина ще има сили, за да се бори за Скудетото.

Специалистът подчерта, че има още много работа в дефанзивен план, защото сам осъзнава, че част от победите дойдоха след малко повече късмет от страна на реализаторите, но в дългосрочен план именно защитата е това, което печели трофеите.

Следващото предизвикателство за отбора е Торино в междинния кръг от Серия А, като Пиоли потвърди, че Тео Ернандез няма да е на разположение, въпреки че се е излекувал от Covid-19, а Франк Кеси ще бъде на линия за срещата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА