25 Октомври, 2021 17:00 1 636 0

Маурицио Сари пита играчите си: Искате да ме уволнят ли?

  • лацио-
  • маурицио сари-
  • верона

Италианецът е останал бесен след поражението с 4:1 от Верона

Маурицио Сари пита играчите си: Искате да ме уволнят ли? - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио продължава да лъкатуши във формата си, като този път тимът загуби с 4:1 от Верона, а старши-треньорът не е спестил нищо на своите възпитаници след последния съдийски сигнал. Той дори ги е запитал, дали искат да го видят уволнен, или поне така твърди вестник Il Messaggero.

Сари е реагирал остро при поражението с 3:0 от Болоня преди няколко кръга, а сега историята се е повторила срещу Верона.

Причината бившият наставник на Наполи, Ювентус и Челси да се възмущава е, че е видял вече истинските възможности на състава. Същите хора спечелиха дербито с Интер с 3:1 и триумфираха в сблъсъка с Рома с 3:2.

Маурицио Сари едва ли ще получи още много шансове, за да стегне редиците си, защото „римските орли“ се отдалечават от водачите в класирането на Серия А, а в Лига Европа интригата с Галатасарай, Марсилия и Локомотив Москва ще е до самия край.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА