Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 21:00 1 211 0

БФС глоби с по 1000 лв. Ботев Враца, Черно море и Берое

  • берое-
  • черно море-
  • ботев враца

Играч на Локомотив София пък отнесе санкция от 1250 лв.

БФС глоби с по 1000 лв. Ботев Враца, Черно море и Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи солидни санкции на три от клубовете в Първа лига след мачовете през уикенда, научихме от официалния сайт на Съюза.

С по 1000 лв. бяха санкционирани Ботев Враца, Черно море и Берое. И в трите случая Комисията се позовава на чл. 37, ал. 1, т. 26 от Дисциплинарния кодекс, която засяга обидните скандирания и нецензурни обиди.

Междувременно Октавио Мантека Мерло от Локомотив София ще пропусне един мач за тима си и ще трябва да заплати глоба в размер на 1250 лв. за проявите си при загубата от Царско село.

Милош Петрович от Локо Пловдив е с два мача наказание, а по един ще трябва да изтърпят Александър Александров и Никола Колев от Царско село, Крум Стоянов от ЦСКА 1948 и Радослав Цонев от Левски.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА