Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 12:20 1 451 1

Циципас гони реванш срещу Григор Димитров днес

  • стефанос циципас-
  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт

Срещата ще започне не по-рано от 16:30 часа

 Циципас гони реванш срещу Григор Димитров днес - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров ще се изправи срещу водача в схемата Стефанос Циципас в най-дългоочаквания двубой от първия кръг на турнира от сериите АТР 500 във Виена. Срещата ще започне днес не по-рано от 16:30 часа.

Двамата се срещнаха в същата надпревара и през миналия сезон. Тогава спечели Гришо и сега световният номер 3 изглежда пределно мотивиран да вземе реванш.

Димитров и Циципас ще излязат на корта във втори мач от програмата на централния корт, която започва в 15 часа българско време със срещата на Каспер Рууд (номер 4 в схемата) и Лойд Харис.

"Вълнуващ мач ще е още на старта! Когато видях жребия си казах, че такъв мач може да е четвъртфинал или полуфинал. Ще мога да видя на какво ниво съм срещу него, той прави изумителна година и е топ играч. Дяволски добър играч", коментира преди сблъсъка Димитров.

"Предизвикателството е налице, така че искам да го приема и да тествам уменията си. Предишният мач с Григор беше доста оспорван. Тогава обаче не бях на 100 процента готов физически. Сега ще дам всичко от себе си, за да спечеля", заяви Циципас.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    3 1 Отговор
    мачкай гришо , византийците винаги са били наши врагове