26 Октомври, 2021 17:45 1 619 1

Тиери Анри предложи как Лео Меси може да бъде използван по-ефективно в ПСЖ

  • тиери анри-
  • лионел меси-
  • псж

Французинът не смята, че 6-кратният носител на „Златната топка“ се чувства най-комфортно на дясното крило

Тиери Анри предложи как Лео Меси може да бъде използван по-ефективно в ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси отчете най-слабия си старт на сезон през изминалите 16 години, вкарвайки само 3 гола за новия си отбор и то единствено в Шампионската лига. Бившият му съотборник и легенда на световния футбол Тиери Анри има идея как точно това може да се поправи в ПСЖ.

Меси е изолиран и не докосва топката толкова често. Не казвам, че не е щастлив, а просто, че е изолиран. Аз го предпочитам в центъра, защото не мисля, че може да прави разликата отдясно. В средата ще може да задава ритъма. Трябва да се намери решение за тях (Меси, Мбапе и Неймар), защото те могат да играят заедно“, каза Анри пред Marca.

В нулевото равенство с Марсилия през уикенда в атаката на „парижани“ видяхме дори и Анхел Ди Мария, като от четиримата Неймар бе поставен в зоната на централния кръг, а това не сработи по начина, по който Маурицио Почетино най-вероятно се е надявал.

Меси в Барселона имаше свободата сам да избира позицията си на терена, което за един или друг негов съотборник можеше да е пречка, но по-важното е, че отборът печелеше дивиденти от нюха му, за да намери най-правилното място за себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Меси на резервната скамейка