26 Октомври, 2021 17:15 1 581 2

„Смърфовете“ спечелиха „Дербито на железничарите“ с гол от съблекалнята

  • локомотив пловдив-
  • купа на българия-
  • локомотив софия

Димитър Илиев отново е герой за своя тим

„Смърфовете“ спечелиха „Дербито на железничарите“ с гол от съблекалнята - 1
Снимка: Fakti.bg

Локомотив Пловдив триумфира с 0:2 над Локомотив София в „Дербито на железничарите“, благодарение на попаденията на Димитър Илиев и Кристиан Гомис през втората част.

Поредният гол на Илиев дойде още в първите секунди след паузата, изненадвайки Любенов с удара си от дистанция.

Френският гигант пък се възползва от факта, че всички в червено и черно се бяха включили в атака за един корнер в добавеното време. Той надигра в индивидуалната надпревара Кацикас, за да вкара в опразнената врата.

От лагера на гостите признаха, че са очаквали труден двубой, а от домакините, че са изгубили концентрация след шокиращия първи гол.

В средата на втората част имаше претенции и за дузпа в полза на софийския тим, но тя не бе отсъдена от Железов и колегите му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бравос

    1 0 Отговор
    На Митьо Дузпата😁
  • 2 Купата

    2 0 Отговор
    То не било толково страшно дс се играе на стадиона в Надежда, ревльовци. Само дето реваха що там а не на Васил Левски, щото хората са домакини и искат да зарадват публиката си. Иначе Локо Сф трябва повече да поработят ако искат купата.