Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 10:27 2 166 5

ЦСКА се отървава от трансферна издънка

  • хамза чатакович-
  • цска-
  • трансфер-
  • издънка

Чатакович е желан от собственика на въпросния клуб – Чен Ла Лин

ЦСКА се отървава от трансферна издънка  - 1
Снимка:

Престоят на босненския атакуващ халф Хамза Чатакович в ЦСКА може да приключи скоропостижно. По информация на „Мач Телеграф“ трансферната издънка на „червените“ е на път да се завърне в словашкия Тренчин. Чатакович е желан от собственика на въпросния клуб – Чен Ла Лин. Той е бивш национал на Нидерландия, като е оставил сериозна диря и в Аякс, за които играе 7 години и печели 4 титли. Чен Ла Лин е роден в Хага, но е наполовина китаец и ръководи Тренчин от 2015 г., като познава отлично Чатакович.

Босненецът изобщо не попада в плановете на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. От началото на сезона той има точно 9 срещи - 4 са в Първа лига, 4 в Лигата на конференциите и един за Суперкупата на България. Не е играл за ЦСКА от 19 септември – при успеха с 4:2 над Ботев Вр. Атакуващият халф се представи отлично за Тренчин, като носи екипа на въпросния тим от 2017 до 2021 г. и записва 105 мача и 40 гола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    3 4 Отговор
    Ковачев не се прави на приятно разсеян Ковачев , слагай ТИРЕТО НА МЕНТЕТО Ковачев.

    Коментиран от #3

  • 2 абе

    1 0 Отговор
    Още малко ще кажете, че у цецка има само 1една трансферна издънка? То повечето са такива, бе бате.
  • 3 1923

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Ти пак си тук и пак се изхождаш. Гледай си обора, не се занимавай с колоса!

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "1923":

    Какъв колос е Литекс – Етрополе май забрави какво се случи на 09 09 2016г.
  • 5 Statistic

    1 1 Отговор
    ЦСКА - тире - София си продава пореден играч за над 4 млн. Евро! Ловешко - африканския футбол ще триумфира скоро, ама са видим кога? Заплатата на този комик беше 12 000 Евро. Неустойка: 3 заплати. Факти.БГ ?