Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 21:15 4 535 13

Гриша Ганчев: Боби Михайлов ни изнудваше, за да не подкрепим Любо Пенев за президент на БФС

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • борислав михайлов-
  • любослав пенев-
  • първан първанов

Собственикът на ЦСКА призна, че е бил упражнен натиск върху клуба му през 2018 г.

Гриша Ганчев: Боби Михайлов ни изнудваше, за да не подкрепим Любо Пенев за президент на БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев хвърли сериозно обвинение към президента на БФС Борислав Михайлов в писмо до Sportal по повод публикация на спортната медия, засягаща коментари от страна на адвоката на „червените“ Първан Първанов. Бизнесменът твърди, че е упражняван натиск върху клуба му през 2018 г., за да получи правото да участва в европейските клубни турнири, при условие, че не подкрепи кандидатурата на Любо Пенев на президентските избори срещу Михайлов.

На първо място клуба и неговите собственици потвърждават думите на г-н Първан П. Първанов, че Борислав Михайлов и БФС са изградили модел на управление, в който всички дължими по закон и правилник действия по управление от страна на БФС се предоставят на ЦСКА по недобросъвестен начин и само след диктуването на условия, които не само не се следват от приложимите правила, а и рутинно и целенасочено се използват, зa да ощетяват ЦСКА, както репутационно, така и финансово. В конкретния случай, за да подкрепи усилията на клуба да играе в ЕКТ с въпросните писма, Борислав Михайлов изрично изиска ЦСКА да не издига и подкрепя кандидатурата на г-н Любослав Пенев за Президент на БФС“, гласи част от писмото на ръководството на „червените“.

От стадион „Българска армия“ призоваха Боби Михайлов „да не прави повече услуги“ на ЦСКА и призоваха единствено за спазване на правилата от компетентните хора.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гербаджия

    12 40 Отговор
    Добре че е Боби Михайлов, за да си във футбола!!!
  • 2 фергюсън

    43 4 Отговор
    Ама защо сега каза бе ,каун смотан !!!Явно ти е затворил някои игри !Давайте на съд перуката ,защото футбола ни е под нивото и на Бангладеш !
  • 3 БФС

    11 23 Отговор
    Много добре,обаче добре е и ЦСКА да не иска повече нищо от БФС. Без отложени мачове, без да играят на армията като гости, без да реват за съдиите нищо. От Ганчев не го очаквах това нещо, честно. Много правилно се казва няма ненаказано добро. От тук нататъка да се оправят сами, а сега им е широко около врата, но все някого ще забъркат същите ла... на които периодично забъркват.
  • 4 Куфарен

    10 7 Отговор
    специалист !
  • 5 БКП=герп

    9 1 Отговор
    мафия
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бирбатов

    4 3 Отговор
    ПЕДЕРАТОРИ НЕЩАСТНИ!
  • 8 Заптие

    10 3 Отговор
    Помака е българин. Но веднъж врътнал се по верска линия, вече не може да му се вярва и само може да го ползваш за кални мисии.
  • 9 ЛЪЖЕЦ

    10 9 Отговор
    НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ ... на дЖУДЖЕТО от мИКРЕ също !!!
  • 10 Неразбрал

    6 9 Отговор
    Защо веднага след решението на УЕФА за ЕКТ от Припс-Оринджес публикуваха благодарствено писмо лично до Боби Михайлов? Сега Бербатов изнудва ли ги с нещо? Пак ли ще разберем след 3-4 г. “Цената” на подкрепата и агитацията да Бербатов? Кога да им вярваме на Ловешките - африканци?

    Коментиран от #13

  • 11 Микре

    6 5 Отговор
    ми що беше в изпълкома бе бастун?! Га ядохте кифтета беше добре нали?!
  • 12 айсикт

    3 5 Отговор
    Ако не беше Михайлов, след фалита цска трябваше да играе в А окръжна. А Михайлов закри "А" Републиканска Футболна Група и създаде Първа лига, в която служебно определиха участниците, включвайки и цска. Това е истината.
  • 13 Предател

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "Неразбрал":

    Ганчев играе много подло. Зад Бербатов стои Красен Кралев и подкрепата на Герб. Скоро на Гришата ще му се запали чергата под краката. Бербатов се е заобиколил с 10 адвоката и атакува здраво както се вижда той няма никакво желание да работи за БГ футбола. Защо докато чака решението на съда не поеме ЦСКА. Ганчев като много лае да го направи изпълнителен директор.