Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 21:45 915 0

Карлсруе продължи мъката за Леверкузен с успех за Купата

  • байер леверкузен-
  • карлсруе-
  • купа на германия

„Аспирините“ вече нямат победа в 4 поредни мача

Карлсруе продължи мъката за Леверкузен с успех за Купата - 1
Снимка: БГНЕС

Байер Леверкузен е първият гранд, който отпада от състезанието за Купата на Германия, след като отстъпи у дома с 1:2 на тима на втородивизионния Карлсруе.

Куето даде аванс на гостите още в 5', а ентусиазмът от гола на Фримпонг след почивката изтрая само десетина минути преди Чой Киоун-Рок да вкара победеното попадение.

Огромен проблем за Херардо Сеоане се оказва вкарването на голове, въпреки летящия старт на „аспирините“ в Първа Бундеслига. Тимът му стреля цели 12 пъти към вратата на Герсбек, но само два пъти намери очертанията ѝ.

Карлсруе ще има шанс да спори с Борусия Дортмунд за място на 1/4-финалите, но предизвикателството срещу носителите на трофея ще е далеч по-сериозно от това, което предложиха от Байер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА