Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 22:00 1 996 2

Сасуоло шокира Ювентус насред Торино с гол в 94'

  • сасуоло-
  • ювентус

„Старата госпожа“ инкасира трета загуба от началото на сезона

Сасуоло шокира Ювентус насред Торино с гол в 94' - 1
Снимка: БГНЕС

Сасуоло поднесе може би най-голямата изненада в междинния кръг от Серия А, побеждавайки Ювентус с 1:2 с гол дълбоко в добавеното време.

Максим Лопес смълча трибуните на „Ювентус Стейдиъм“, разписвайки се в 94', въпреки че тимът му бе притиснат в последните минути на срещата.

Нещо подобно се случи и в края на първата част с попадението на Фратези, макар и да не бе в допълнителните минути.

Уестън МакКени върна надеждите за „бианконерите“ в 76' след асистенция на Пауло Дибала.

Масимилиано Алегри ще има доста сериозен разговор със своите нападатели, защото за пореден мач те изневеряват на треньора си. Припомняме, че Юве има едва 14 отбелязани гола в първите 10 кръга, въпреки присъствието на Дибала, Мората и Киеза в състава.

След края на този кръг Юве може да се озове в средата на таблицата, за да прави компания именно на Сасуоло.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалисте,

    2 0 Отговор
    Киеза как да вкарва голове, като започва от резервната скамейка? Шефовете на Ювентус направиха огромна грешка с връщането на Масимилиано. Разбиранията му за играта са от 80-те години.
  • 2 досада

    0 0 Отговор
    Ювентус е един изхабен, амортизиран и безинтересен отбор, играе скучен футбол.Мястото му е в средата на таблицата. Достътечмно досаждаха на италианския и на европейския футбол.