27 Октомври, 2021 22:15 2 193 1

„Ел Тигре“ разплака Барселона

  • радамел фалкао-
  • райо валекано-
  • барселона

Мъката за Куман продължава, но въпросът е - до кога?

„Ел Тигре“ разплака Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Радамел Фалкао се превърна в поредния палач на Барселона в испанската Примера Дивизион, като с гола на колумбиеца Райо Валекано нанесе втора поредна загуба на „каталунците“.

„Ел Тигре“ се разписа за четвърти път в кариерата си във вратата на Барса, но този път попадението бе особено сладко, защото донесе първа победа от почти 20 години за Райо над именития си съперник.

Вратарят на домакините Столе Димитревски също имаше повод за гордост, защото хвана точната дузпа на Мемфис Депай в края на втората част. Но за награда северномакедонецът получи ритник в главата от нападателя, докато двамата спореха за отбитата топка. Изненадващо това не доведе до наказание за нидерландеца, въпреки че на повторенията изглеждаше сякаш проявата му бе умишлена.

Роналд Куман ще трябва да прекара поредната нощ на кошмари, защото отборът му влезе в серия от две поредни загуби, намира се в средата на класирането, а в конкретния мач единственият точен удар дойде именно от пропиляната дузпа.

Валекано междувременно натрупа актив от 19 точки и вече прави компания на лидерите в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    4 0 Отговор
    Батса взима Солскяр на мястото на Куман.