28 Октомври, 2021 20:13 5 749 4

Недвед се разбесня и се разкрещя жестоко на Аниели (ВИДЕО)

  • павел недвед-
  • ювентус-
  • андреа аниели

Тимът на Масимилиано Алегри загуби с 1:2 в последните минути, а така вече Юве е с 13 точки зад лидера Милан

Недвед се разбесня и се разкрещя жестоко на Аниели (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед „излезе от кожата си” след загубата на „бианконерите” с 1:2 от Сасуоло. Бившият чешки халф напусна трибуните на „Алианц Стейдиъм”, крещейки по Андреа Аниели, който нервно пушеше цигари.

Тимът на Масимилиано Алегри загуби с 1:2 в последните минути, а така вече Юве е с 13 точки зад лидера Милан. Това е второто поражение за отбора през този сезон.

Недвед определено не бе очарован от видяното в Торино и явно това го е разгневило, а камерите на телевизията, излъчваща мача хвана директора при италианците да е бесен секунди след последния съдийски сигнал.

Ювентус е седми в Серия А с 15 точки от 10 мача. За отбора предстои визита на Верона в неделя и домакинство на Фиорентина в Торино преди ноемврийската пауза за национални отбори.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    17 1 Отговор
    Разбрах че за богопомазаните е разрешено да пушат и цигари на стадиона, така е и с ковида

    Коментиран от #2

  • 2 КовидФашага

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Така е, ние ваксинираните пушим и в хранителните магазини.... Лелелеее колко прост народ има..... Утре ако кихне на стадиона пак кажи че е заради ковид, според теб преди ковид хората с много пари дали не си позволяваха повече от другите......
  • 3 Хорхе

    11 0 Отговор
    Той стадиона си е негов, но за богатите така или иначе няма ковид и никога не е имало. И Недвед не се кара на ШЕФА Си, а изразява негативните си емоции от нещо видяно.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.