29 Октомври, 2021 20:00 1 121 1

Гуардиола за Шави: Убеден съм, че той е готов за работата в Барселона

  • шави-
  • хосеп гуардиола-
  • барселона-
  • роналд куман

Бившият наставник на „каталунците“ прикани своя възпитаник да се пробва на „Ноу Камп“

Гуардиола за Шави: Убеден съм, че той е готов за работата в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Шави Ернандез е най-дискутираното в Каталуня, откакто Роналд Куман бе освободен от треньорския пост в Барселона. Легендата на клуба е първи избор на ръководството, но редица специалисти го предупредиха публично, че ситуацията особено рискова в момента. Не на такова мнение обаче е Хосеп Гуардиола.

Шави ли? Не знам какво ще стане. Но в случай, че стане, нямам съмнение, че той е готов за работата. Той познава играта, притежава страст и съм убеден, че той в момента има повече опит от мен, когато аз поех работата“, каза Гуардиола пред Eurosport.

Бившият плеймейкър заяви, че в момента е фокусиран върху работата си в Ал Сад, но също така има риск да не получи скоро нова подобна възможност, ако Барселона си намери друг, който да извади клуба от калта.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стамат

    1 6 Отговор
    Абе Барселона, зимайте Ицето и съм таймс уин, съм таймс люн и догодина сте шампиони 😃