31 Октомври, 2021 10:12 1 216 1

Треньорът на Барса: „Резултатът не отговаря на показаното, защото играхме добре

  • серхи бархуан-
  • бареселона-
  • алавес-
  • ла лига

Както е известно, Бархуан ще води Барса до намирането на постоянен заместник на Куман, а миналата вечер на "Ноу Камп" домакините надиграха игрово своя съперник, но не успяха да стигнат до трите точки

Треньорът на Барса: „Резултатът не отговаря на показаното, защото играхме добре - 1
Снимка: БГНЕС

Временният наставник на Барселона Серхи Бархуан не успя да върне тима на победния път след раздялата с Роналд Куман, след като „каталунците“ направиха равенство 1:1 при домакинството си Алавес в мач от 12-ия кръг на Ла Лига.

Както е известно, Бархуан ще води Барса до намирането на постоянен заместник на Куман, а миналата вечер на "Ноу Камп" домакините надиграха игрово своя съперник, но не успяха да стигнат до трите точки. След нулево първо полувреме Мемфис Депай даде преднина на Барселона в 49-та минута след подаване на Жорди Алба. Въпреки че трудно стигаха до голови положения, гостите успяха да изравнят с един от двата си точни удара в мача в 52-та минута чрез Луис Риоха.

Поредният разочароващ резултат през сезона остави Барса на 9-о място в класирането и на 8 точки зад Реал Мадрид, но бившият защитник е оптимист, че с наличния потенциал тимът скоро ще си стъпи на краката.

„Резултатът не отговаря на показаното, защото играхме добре. Контролирахме мача, създавахме положения. На почивката коригирахме някои неточности, което сработи, но съперникът успя да изравни след индивидуален пробив. Жалко за пропуските, които ни лишиха от победа“, заяви Бархуан след двубоя.

„Имах малко време за работа. Опитах се да внеса ред в действията ни както в дефанзивен, така и в офанзивен план. Ако аз водя отбора срещу Динамо Киев във вторник, ще го подготвя по същия начин. Трябва да вдигнем момчетата. Те знаят, че са много добри футболисти и е необходимо само да си вярват“, продължи специалистът.

„Когато се получи негативен резултат, не е лесно да се изправиш. Сега се чувстваме така, сякаш сме загубили, но от нас зависи да се изправим на крака“, каза още Бархуан.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чоко

    2 0 Отговор
    Пфууууу,егати сензацията...Заложих на победа на гостите,пък Барселона взеха че измъкнаха равен.