31 Октомври, 2021 10:47 1 691 2

Откараха по спешност в болница звезда на Барселона

  • барселона-
  • серхио агуеро-
  • алавес-
  • болница

33-годишният Агуеро започна като титуляр за Барса, но в 42-ата минута беше заменен принудително от Филипе Коутинь

Откараха по спешност в болница звезда на Барселона - 1
Снимка:

Аржентинската футболна звезда Серхио Агуеро беше откаран в болница по спешност по време на мача между Барселона и Алавес. Каталунците направиха домакинска издънка и завършиха 1:1 с баския тим. Това беше първият мач на „блаугранас“ след уволнението на треньора Роналд Куман.

33-годишният Агуеро започна като титуляр за Барса, но в 42-ата минута беше заменен принудително от Филипе Коутиньо. Аржентинецът се срина на земята и се хвана за гърдите. Той се е оплакал на лекарите на отбора, че има проблем с дишането, чувства световъртеж и дискомфорт в областта на сърцето.

Медиците са установили, че нападателят не само трябва да бъде заменен принудително, но и откаран в болница, за да се избегне случаят с Кристиан Ериксен от европейското първенство по футбол през това лято. Тогава датчанинът колабира на терена и дори беше в безсъзнание.

Информациите от Испания твърдят, че Серхио Агуеро е имал силна тахикардия (прекалено учестен пулс). Медицинският протокол изисква в подобен случай той да остане в болницата, за да премине допълнителни изследвания на сърцето.

„Агуеро ми каза, че чувства замаяност. Разбрах, че е откаран в болница, за да направят изследвания. Не знам нищо повече“, коментира временният треньор на Барселона Сержи Бархуан след мача с Алавес.

„Серхио Агуеро се е оплакал от дискомфорт в гърдите. Откаран е в болница, за провеждане на кардиологични изследвания“, потвърдиха от Барса в официално изявление.

Ветеранът премина в Барселона от Манчестър Сити през това лято като свободен агент. Интересното е, че проблемът му идва в деня, в който се отбелязаха 61-години от рождението на бившия му тъст Диего Марадона, починал в края на миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човека Коза

    11 1 Отговор
    От "ваксината" е .
  • 2 Рошко

    10 0 Отговор
    Много искам да знам, чипиран ли е бил