11 Ноември, 2021 17:30 801 0

Лацио остава без най-добрия нападател в Серия А за дербито с Ювентус

  • чиро имобиле-
  • лацио-
  • италия

Той получи контузия в прасеца по време на лагера с националния отбор

Лацио остава без най-добрия нападател в Серия А за дербито с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио получи много тежък удар седмица преди дербито с Ювентус в Серия А, тъй като капитанът и водещ реализатор в шампионата - Чиро Имобиле, е получил контузия по време на лагера с националния отбор, научихме от клуба.

Имобиле е бил отпратен от Роберто Манчини, за да се лекува у дома, след като на една от тренировките със „Скуадра Адзура“ е усетил болки в прасеца.

Все още медиците в Рим не са категорични за времето, което ще отнеме лечението, но сигурното е само, че той няма да попадне в групата за домакинството на „старата госпожа“ на 20 ноември.

Имобиле има 11 гола и 2 асистенции от началото на сезона, което означава, че неминуемо ще липсва много на Маурицио Сари в предстоящите седмици.

Манчини също ще има трудности с формирането на атакуващата тройка в решителните квалификации за Мондиала срещу Швейцария и Северна Ирландия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА