Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 08:45 20 563 0

Най-големият кошмар за Ливърпул стана факт

  • сенегал-
  • садио мане-
  • ливърпул

Садио Мане се контузи в мач за Сенегал

Най-големият кошмар за Ливърпул стана факт - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ливърпул Садио Мане бе заменен след само 30 минути игра в мач от Световните квалификации за Сенегал срещу Того вчера.

Бързоногото крило седна на земята след само половин час игра и даде индикации, че няма да може да продължи срещата.

Мане демонстрира страхотна форма от началото на сезона с екипа на “мърсисайдци” и именно това плашеше феновете на отбора след заминаването му за мачовете в Африка. Евентуална сериозна контузия за сенегалеца в на пръв поглед абсолютно незначителен мач, с оглед категоричната първа позиция на родината му, може да преобърне тотално сезона за Ливърпул.

“Червените” ще очакват с нетърпение резултатите от тестовете, които ще се проведат днес, защото следващия мач на отбора е срещу Арсенал, а след това следва сблъсък от Шампионската лига с Порто.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА