12 Ноември, 2021 09:00 1 876 2

След Джерард - Лампард се завръща във Висшата лига

  • франк лампард-
  • стивън джерард-
  • норич

“Канарчетата” ще обявят новия старши треньор в следващите часове

След Джерард - Лампард се завръща във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на новака в Премиер Лигата Норич Сити е стигнало до споразумение с легендата на Челси Франк Лампард, информират медии на Острова. Според информациите, бившият халф е бил главният кандидат от всички ръководни фактори на "канарчетата" за нов старши треньор на тима.

Лампард за последно бе наставник на Челси, но не успя да завоюва титлата с лондончани и бе освободен.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    2 1 Отговор
    франки е пич, със синя кръв е. но липсата на опит и това, че приема всичко твърде лично му попречиха да се справи на стамфорд бридж. от друга страна - има невероятен усет за качествата на футболистите. вярвам, че един ден, по-спокоен, по-опитен и по-мъдър, ще се завърне отново. и тогава всичко ще бъде както трябва. ktbffh
  • 2 До неотдавна

    1 2 Отговор
    Слипи Джи се правеше на луд:"Няма начин да напусна клуба, вие луди ли сте?" 😁 Очаквам да го уволнят в края на сезона, не е достатъчно добър за Вила!
    Радвам се за Франки, той се стараеше много, но както и Солскяер има много емоция когато водиш клуба, в който си играл, а това пречи на работата от гледна точка на дисциплината и вземането на неприятни за футболистите решения!