Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 07:30 7 814 0

Барса готви голям трансфер за футболната общественост

  • неймар-
  • псж-
  • барселона

Каталунците ще опитат да си върнат Неймар

Барса готви голям трансфер за футболната общественост - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Пари Сен Жермен е предложило на Барселона услугите на своя бивш футболист Неймар, гръмват медиите в Испания. Парижани смятат, че времето на бразилския техничар в отбора е изтекло.

Президентът на каталунците Жоан Лапорта вече е проучил тази възможност, но с оглед затруднената във финансово отношение ситуация за Барса, на този етап до подобен трансфер трудно би се стигнало тази зима.

Все пак очакванията са през идното лято "блаугранас" да се раздели с някои футболисти, за да влезнат свежи средства в клуба и евентуален голям трансфер, като този на Неймар да бъде осъществен.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА