15 Ноември, 2021 12:00 1 197 0

Челси и Юнайтед отново ще се пробват за френски национал

  • жул кунде-
  • севиля-
  • манчестър юнайтед-
  • челси

Звездата на Севиля едва успя да се отърси от преговорите и идва ред на нова порция такива

Челси и Юнайтед отново ще се пробват за френски национал - 1
Снимка: БГНЕС

23-годишният централен защитник на Севиля и френския национален отбор Жул Кунде отново ще трябва да влезе в спиралата на трансферните спекулации, тъй като зимният прозорец наближава. Челси и Манчестър Юнайтед веднъж вече пробваха да изкушат бранителя, но високата му цена изплаши английските грандове.

ESPN твърди, че „сините от Стамфорд Бридж“ ще се завърнат с нова оферта към „андалусийци“ през януари, за да удовлетворят исканата от клуба цена от €79 млн., защото клубът е изправен пред угрозата да изгуби трима от основните си защитници през лятото.

The Sun пък смята, че Манчестър Юнайтед е по-близо до подписа на Кунде, защото дотогава се очаква, че Зинедин Зидан ще поеме юздите от Оле Гунар Солскяер, а френската легенда е голям почитател на младия талант още от дните му в Реал Мадрид.

Жул Кунде сам признава, че е бил разсеян в началото на сезона от всичките преговори за неговата продажба, но вече се е отърсил от напрежението, за да се завърне към добрата си форма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА