Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 11:47 1 021 0

България играе две сериозни контроли през март

  • българия-
  • гърция-
  • израел-
  • контрола-
  • ационален отбор

Спарингите са срещу Гърция и Израел през март 2022 година

България играе две сериозни контроли през март - 1
Снимка: Team Bulgaria

Българският футболен съюз има споразумение за контролни срещи на мъжкия национален отбор срещу Гърция и Израел през март 2022 година, съобщи за БТА източник от БФС.

Двубоят срещу Гърция е договорен условно. „Трикольорите“ ще гостуват на съперника, но проверката ще бъде потвърдена официално след жребия за Лигата на нациите на 16 декември, ако двата отбора не попаднат в една група на турнира на УЕФА, който ще се играе от юни до септември следващата година.

За приятелската среща с Израел също има принципно разбирателство, като двата футболни съюза преговарят за мястото на провеждането ѝ. Желанието на БФС е спарингът да бъде в София заради сериозните COVID-19 рестрикции в Израел за пристигащите в страната чужденци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА