Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 11:01 1 544 0

Бивш футболист на Барселона може да продължи кариерата си във Висшата Лига

  • артур мело-
  • ювентус-
  • висшата лига-
  • висша лига-
  • барселона

Полузащитникът на Ювентус - Артур Мело може да напусне клуба

Бивш футболист на Барселона може да продължи кариерата си във Висшата Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Ювентус Артур Мело е изявил желание да играе във Висшата Лига, споделят медиите на Острова. От испанския Севиля веднага са потърсили контакт с агентите на Мело, но неговото желание е да продължи своята кариера в най-гледаното първенство на планетата.

Бившият футболист на Барселона бе неизменен титуляр при каталунците, но размяната, която направиха “бианконерите” и Барселона за Пянич и Артур се оказа негативна и за двамата.

Арсенал, Лийдс и Нюкасъл са регистрирали интерес към бразилеца. През зимния трансферен прозорец ще стане ясно неговото бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА