22 Ноември, 2021 13:35 1 348 0

Иско направил сценка по време на мач на Реал Мадрид

  • иско-
  • реал мадрид-
  • карло анчелоти-
  • гранада

29-годишният полузащитник има само 176 минути за Реал този сезон, от които нито една в Шампионската лига

 Иско направил сценка по време на мач на Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Резервата Иско е направил сценка по време на вчерашния двубой на Реал Мадрид срещу Гранада (4:1), съобщават медиите в Испания. През второто полувреме халфът беше пратен да загрява заедно с Едуардо Камавинга и Лука Йович. Треньорът Карло Анчелоти обаче му съобщил, че от тримата той ще влезе последен. Като чул това, Иско се разсърдил и демонстративно спрял да загрява и веднага седнал обратно на скамейката.

Като видял това, Анчелоти решил да не разваля атмосферата и по тази причина пусна и тримата наведнъж - в 80-ата минута, когато резултатът вече беше оформен.

29-годишният полузащитник има само 176 минути за Реал този сезон, от които нито една в Шампионската лига. Контрактът му изтича в края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА